Case in stil italian

29 octombrie 2015 , 6004 afisari

Casele in stil italian imbina traditia arhitecturala romana cu stilul caselor mediteraneene grecesti si al celor de inspiratie coloniala. Prin urmare, la aceste locuinte vom intalni elemente precum: arcade, firide, bolti si terase.

De asemenea, casele in stil italian se remarca prin arhitectura impresionanta, care implica o nota romantica si confort. In general, astfel de constructii sunt ridicate din caramida sau piatra, iar acoperisul este din tigla (mai rar lemn). Aceste locuinte au balcoane largi si gradini umbroase.

Citeste si: Casa in stilul italian, eleganta si romantica

La finisarea interioarelor se foloseste atat lemn, cat si ceramica, mozaic sau marmura. Incaperile sunt amenajate in culori neutre, cu piese de mobilier masive, draperii/perdele si candelabre somptuoase.

Casele in stil italian poarta eleganta si romantismul arhitecturii romane. Aceste constructii sunt mari, elegante, cu camere inalte, pereti albi si geamuri impunatoare. Cei care isi doresc o casa in stil italian se pot inspira din modele pe care le-am selectat in galeria foto.

Citeste si: Stil italian si note clasice

Loading...

Comentarii

Newsletter