Casa fascinanta amenajata in stil rustic

17 martie 2016 , 2194 afisari

Daca ti-ai propune sa te desprinzi de agitatia orasului si sa alegi un loc in care sa te deconectezi, fara indoiala, ti-ar surade o casa precum cea din imagini.

Citește si: Casa la Bistrita, compacta la exterior si spatioasa la interior

Amplasata foarte bine in mijlocul naturii, printre dealuri, vai si ape curgatoare, aceasta bijuterie arhitecturala te intampina cu farmecul ei aparte. Exteriorul in stil rustic pare sa reprezinte introducerea in decorul interior care reproduce fidel atmosfera specifica a caselor rurale.

In living, materialele naturale precum piatra si lemnul se contopesc cu restul finisajelor cum aspect brut. Grinzile din lemn si soba cu lemne sunt ca niste piese dintr-un puzzle care completeaza armonios ansambul.

Citește si: Stil elegant, cu iz clasic, într-o casă de familie

Dormitoarele amenajate in stil rustic frantuzesc induc stari pozitive, de calm, liniste si pace. Baile beneficiaza de toate dotarile necesare. Ba mai mult, exista si un dus cald in hambar.

Chiar daca arhitectura exterioara si decorul interior sunt realizate in stil rustic, locuinta este echipata cu spatii de relaxare, de entertainment (sala de jocuri, cada cu hidromasaj) si electrocasnice moderne (frigider, cuptor cu microunde etc.).

Superba constructie se afla in Denbighshire, North Wales, in apropierea orasului istoric Ruthin. Vestea buna este ca resedinta poate fi inchiriata.

Citește si: La 11 km de Brașov: casă amenajată în stil clasic-rustic

Daca te-ai indragostit de ea, acceseaza galeria foto pentru a vizualiza mai multe imagini. Punem pariu ca te vei indragosti si mai tare.

Citește si: Finisaje și mobilier de calitate într-o vilă din Mogoșoaia

Sursa foto: www.uniquehomestays.com

Comentarii

Newsletter