Casa contemporana cu arhitectura frumoasa si interior luminos

20 iunie 2016 , 4114 afisari

Aceasta resedinta contemporana a fost proiectata si amenajata partial de firma de arhitectura Stern & Bucek pentru o familie numeroasa ce face parte din doua generatii.

Citește si: Casa la Bistrita, compacta la exterior si spatioasa la interior

Exteriorul casei se remarca prin aspectul sau foarte bine consolidat, dar care nu domina in intregime peisajul exterior datorita perimetrului cu siruri de copaci, care filtreaza lumina soarelui si care se reflecta pe suprafetele din caramida.

In timp ce fatada dinspre strada are un aspect monolitic si impunator, interiorul spatios dezvaluie ferestre generoase cu vederi mari catre cele trei curti private ale proprietatii. Curtile interioare ofera familiei si musafirilor locuri de relaxare, de socializare, dar si multa intimitate.

Citește si: Stil elegant, cu iz clasic, într-o casă de familie

La exterior, exista o impletire armonioasa si eleganta de materiale si texturi: suprafete placate cu lemn pentru un aspect natural si viu, suprafete din caramida si accente de beton. Pomii si suprafetele verzi contribuie in egala masura la estetica exteriorului. Desigur, la o casa de o asemenea anvergura nu putea lipsi piscina, care, surprinzator nu e foarte mare, ci foarte bine pozitionata.

Citește si: La 11 km de Brașov: casă amenajată în stil clasic-rustic

Interiorul indeplineste cu brio cerintele de confort si functionalitate ale fiecarui rezident. Acesta contine si un numar de spatii mixte care ofera distinctie acestei locuinte. Incaperile sunt amenajate sumar, invitand imaginatia utilizatorilor sa umple „restul de panza goala”.

Pentru a vizualiza imagini cu interiorul, accesati galeria foto.

Citește si: Finisaje și mobilier de calitate într-o vilă din Mogoșoaia

 

 

Loading...

Comentarii

Newsletter