Bucătărie organizată ca un mic bistro, într-un apartament colorat

07 februarie 2017 , 1005 afisari

Apartamentul pe care urmează să îl vizitezi în continuare reușește să îmbine perfect două stiluri total diferite: stilul rustic și cel eclectic.  

Citește si: O vila moderna, P+1, care asigura suficienta intimitate

Piese diferite de mobilier, dar cu caracter, au fost aduse împreună în acest interior luminos. Deși o astfel de amenajare pare simplu de realizat, în realitate este nevoie de un simț estetic, astfel încât culorile, materialele și obiectele să conviețuiască într-un echilibru perfect.

Un living eclectic

Prima cameră pe care o vedem este livingul. Observăm desigur că este foarte luminos, iar acest lucru se datorează unor factori pe care îi vom explica în continuare. Podeaua din lemn natural a fost vopsită în alb, iar pereții sunt tot albi, în plus lumina naturală intră pe tot parcursul zilei în casă pentru că aici nu există perdele care să o blocheze. Sunt trucuri simple care te po ajuta să aduci mai multă lumină în aproape orice interior.

Citește si: 5 case noi si una veche, cu acoperis din paie

Piesele de mobilier nu sunt noi sau foarte scumpe, dar fiecare are personalitatea lui. Covorul care amintește de cele persane este tocit și decolorat din loc în loc, în timp ce uzura canapelei a fost acoperită cu un pled și perne colorate. Toate aceste obiecte la un loc, alături de scaun, măsuțele pentru cafea și decorațiuni sunt cele care dau interiorului aerul eclectic.

Atmosferă rustică

Spuneam la început că apartamentul are și un aer rustic. Este simplu de observat care sunt elementele specifice: masa mare din lemn brut din bucătărie amintește de mesele tradiționale de la țară, hota care este deasupra aragazului are exact forma unei hote rustice, iar ușile înalte din lemn, cu efect de patină completează atmosfera. 

Bucătăria este organizată ca un mic bistro, iar acest lucru îi conferă personalitate. Faianța liniară, țevile de cupru la vedere, masa cu scaunele sau lampa industrială amintesc de un bistro.

Citește si: O casa cu 4 dormitoare care pare surprinzator de mica

Petele de culoare întregesc atmosfera

Pe lângă piesele despre ca am vorbit mai sus, mai sunt câteva elemente care întregesc atmosfera acestui apartament mic: tablourile haioase cu maimuțe, textilele colorate, frigiderul albastru deschis sau decorațiunile din dormitor sunt petele de culoare care dau personalitate interiorului.

Foto: adorable-home.com

Citește si: Arhitectura spectaculoasa la o casa cu acoperis boltit
Loading...

Comentarii

Newsletter