Atmosfera reconfortanta intr-o casa traditionala

08 martie 2016 , 4118 afisari

Aceasta casuta construita in stil traditional se afla pe o insula spaniola si este utilizata ca resedinta de vacanta. Locuinta are un farmec aparte si este unica prin elementele arhitecturale traditionale si mobilierul din lemn in stil vintage.

Desi se desfasoara pe o arie restransa, casa cuprinde toate functiunile necesare: living room cu semineu traditional, dining, bucatarie, dormitor, baie. Exteriorul este la fel de ofertant si dispune de: o zona de dining, un spatiu de relaxare, cu podea eleganta din lemn, care se continua cu o piscina.

Ca si materiale de finisaj, intalnim un mix de lemn si piatra, prezent atat la interior, cat si la exterior. Peretii inegali zugraviti cu tencuiala alba si suprafetele cu aspect grunturos reproduc stilul caselor rurale de acum un secol.

Mobilierul din lemn in stil vintage este prezent in aproape toate incaperile si reprezinta elementul forte al acestei case traditionale. Cu exceptia bucatariei, care incorporeaza electrocasnice moderne, incaperile sunt utilate cu mobilier si accesorii cu aspect patinat, care compun un decor cu iz arhaic si atmosfera de poveste.

 

Loading...

Comentarii

Newsletter