Apartament suedez fidel stilului scandinav

13 martie 2014 , 1155 afisari

Apartamentul suedez pe care ti-l prezentam in galeria de mai sus ilustreaza perfect stilul scandinav, probabil cel mai familiar stil de amenajare interioara din tarile Europei de Nord.

Aflat in Gothenburg, apartamentul imbina placut nuantele calde si luminoase ale peretilor si mobilierului cu tonurile maronii, lemnoase, ale parchetului si grinzilor de mare efect.

Livingul, dining-ul si bucataria comunica armonios in spatiul deschis al apartamentului, lasand suficient loc pentru miscare si pentru amenajarea unui colt de relaxare la fereastra, scos in evidenta de rosul puternic al fotoliilor.

Holul surprinde prin peretele din caramida, a carui linie curbata lasa curiozitatea sa-si imagineze o scara interioara secreta, neconfirmata de niciuna dintre fotografii.

Dormitorul ne confirma insa eleganta stilului scandinav si contrastul fermecator pe care il creeaza grinzile rustice si peretii albi. Nici baia sau biroul nu ies din tiparul scandinav, pastrand tonurile neutre ale apartamentului.

Balconul, in schimb, reuseste sa compenseze decorul simplu al interiorului prin culori calde si prin ghivece pline de flori si verdeata. In plus, inspira intimitate si ofera o priveliste urbana odihnitoare.

Comentarii

Newsletter