Apartament de fotograf: culoare, imagine, culoare

30 septembrie 2013 , 1040 afisari

Da, adevarul este ca foarte multe dintre casele pe care le vedem par foarte "greu de locuit" si ne dau senzatia ca sunt facute fie doar pentru sedinte foto sau pentru artisti si vedete care isi permit menajere in doua schimburi.

Astazi va prezentam casa unul fotograf din Madrid, amenajata cu foarte mult bun gust, culoare si caldura. Adrian Tyler a achizitionat acest apartament intr-o cladire construita in 1894 si a decis, in loc sa renoveze totul de la caramida, sa pastreze multe dintre elementele vechi si sa le completeze in mod inedit, scrie desiretoinspire.net.

Dintre elementele inedite de care vorbim, cred ca cel mai mult ne plac placile folosite pentru podeaua din bucatarie, despre care am citit ca sunt importate din Maroc si modul in care fotograful a decis sa le asorteze cu un poster urias al filmului Pulp Fiction. De asemenea, ne plac foarte mult cartile! Biblioteca uriasa a fotografului pare a fi un delicioasa si aspectul ei dezordonat te imbie sa petreci multa vreme rasfoind printre filele cartilor care o compun.

O idee buna pe care o puteti aplica si voi cu usurinta in casele voastre este peretele de fotografii. Ansamblul realizat de fotograf cu imagini similar, in culori care se completeaza frumos, fixat pe un perete alb da casei un efect minunat. Amplasat intr-un spatiu de tipul holului, imaginile imprimate pe un suport lucios in care se refleca lumina, dau iluzia de spatiu mai mare si mai animat. 

Loading...

Comentarii

Newsletter