Apartament contemporan amenajat in stil clasic intr-o cladire din sec.19

14 martie 2013 , 1025 afisari

Peretii inalti, camerele spatioase si cromatica calda sunt atuuri pe care orice proprietar si le-ar dori. Specific amenajarilor in stil clasic, in decor isi fac aparitia multe elemente si detalii care impreuna formeaza o imagine completa: lampadare, scaunase, perne supradimensionate, tablouri personale, carti de colectie, statuete, etc.

Living-ul, cu a sa forma dreptunghiulara, permite si instalarea unei zone de lucru pe o masa din sticla ce ar putea foarte bine fi utilizata si ca dining. Cromatica neutra este inviorata de petele de culoare din tablou si de pe copertele cartilor. Biblioteca este ultra-minimalista, iar corpurile de iluminat dublate sunt de asemenea moderne. Odata intorsi in zona de relaxare din camera de zi, observam o canapea incapatoare de culoare albastru-denim si patru scaune/fotolii crem care te invita la povesti. Foarte interesant este finisajul gri de la nivelul peretelui opus ferestrelor. El poate fi realizat atat din vopsea cu „functii” speciale sau panouri/placi de gresie.

Dormitorul este extrem de clasic, incepand cu patul si structura capitonata, noptierele maro-rosiatic, fotoliul din piele, pana la accesorii precum veiozele minuscule si oglinda „raze de soare”. Inaintand spre baie observam un dressing intr-un hol intermediar. Odata ajunsi in sala de baie observam influentele moderne: mobilier minimalist, materiale lucioase, cabina de dus din sticla si finisaje neutre.

Sa nu uitam insa de bucatarie care are deschidere catre living si o forma de „L” cu o latura foarte scurta. Electrocasnicele sunt foarte retro, daca aruncam o privire la masina de spalat. In rest, nu avem prea multe lucruri de spus, doar ca este amenajata simplist, o combinatie de elemente moderne si clasice. As dori insa sa precizez ca prezenta chiuvetei in coltul este o modalitate practica prin care puteti valorifica un spatiu mai mic. 

Sursa: www.decoist.com

Loading...

Comentarii

Newsletter