Acasa la Meryl Streep

04 mai 2014 , 1492 afisari

Meryl Streep este una dintre actritele noastre preferate, ale carei roluri ne inspira cu fiecare film. De curand, actrita premiata la Oscar a intrat si in rolul de jucator pe piata imobiliara, scotand la vanzare vila sa din Los Angeles.

Potrivit Zillow.com, Meryl Streep a cumparat vila in urma cu doar 14 luni, pentru suma de 4,5 milioane de dolari, iar acum o vinde cu 6,75 milioane de dolari, in conditiile in care nu a facut nicio schimbare in decorul casei.

Observand stilul contemporan in care este amenajata locuinta, nici noi nu vedem necesara vreo schimbare. Vila, construita in 1954, are o suprafata locuibila de peste 320 de metri patrati si dispune de 4 dormitoare si 4 bai, amenajate in cele doua corpuri ale cladirii.

Primul nivel al locuintei este ocupat de un living mare, spatios, cu semineu si cu mai multe zone de relaxare mobilate modern, in nuante neutre.

Diningul este ocupat de o masa incapatoare, pentru opt persoane, iar bucataria ne atrage atentia prin nuanta placuta a mobilierului din lemn si prin cele patru cuptoare.

Iesind pe terasa, suntem intampinati de privelistea piscinii cu jacuzzi si de sezlongurile si canapelele confortabile care te imbie la relaxare.

Oricat de frumoasa ar fi vila din Los Angeles, se pare ca Meryl Streep a ales sa-si expuna cele trei trofee Oscar in alta casa.  

Loading...

Comentarii

Newsletter