Cum a fost transformată o seră într-o casă fermecătoare

04 aprilie 2017 , 3074 afisari

Intuiţia, imaginaţia şi iniţiativa designerului Peter Leonard au stat la baza acestui proiect inedit: o seră convertită într-o locuinţă încăpătoare şi uimitor de frumoasă.

Citește si: Casa la Bistrita, compacta la exterior si spatioasa la interior

Înconjurată de grădini superbe şi clădiri cu un farmec istoric aparte, această seră englezească ce datează din secolul al XIX-lea este situată pe o fostă moşie din satul Hawkhurst din Kent, Anglia.

Fiind nu doar designerul, ci şi proprietarul ei, Peter Leonard a pus mult suflet în acest proiect, iar rezultatul a fost peste nivelul aşteptărilor: o locuinţă fermecătoare cu două dormitoare şi spaţii de relaxare generoase scăldate în lumină naturală şi cu vederi frumoase către grădinile luxuriante din jurul proprietăţii.

Citește si: Stil elegant, cu iz clasic, într-o casă de familie

Locuinţa excelează nu doar la capitolul design, ci şi în ceea ce priveşte funcţionalitatea, oferind tot confortul necesar. Designerul a optat pentru încălzire prin pardoseală şi dotări moderne (instalaţii, electrocasnice etc.), reuşind însă să păstreze intactă originalitatea construcţiei.

Citește si: La 11 km de Brașov: casă amenajată în stil clasic-rustic

De exemplu, suprafeţele vitrate ale fostei sere sunt acum ferestrele mari din tavan şi până în podea cu tâmplărie originală din lemn în contrast plăcut cu pereţii şi podeaua din cărămidă recondiţionată.

Citește si: Finisaje și mobilier de calitate într-o vilă din Mogoșoaia

Cum era de aşteptat, designerul a alocat o suprafaţă generoasă pentru plante şi flori, aducând o “mostră” din natură la interior. Nu vrem să lăudăm prea mult acest proiect, însă din poze veţi constata şi voi că această reşedinţă seamană mai puţin cu o casă şi mai mult cu un mic paradis.

Mai multe imagini de interior şi exterior ale acestei amenajări găsiţi în galeria foto.

Sursa foto:

Citește si: Apartament mic, cald si luminos

www.themodernhouse.com

www.countryliving.com

Loading...

Comentarii

Newsletter