Design original cu bani putini

02 septembrie 2009 , 1260 afisari

Asta se intampla pentru ca toti cumparam mobila si decoratiuni din acelasi locuri, folosim aceleasi branduri arhicunoscute.

Un look original tine, da, si de exprimarea reusita a unei fatete a personalitatii dar si de abordarea unor metode inedite. De exemplu, o pictura murala, conceputa special pentru casa dumneavoastra o sa fie, inevitabil unica. E putin probabil ca o alta persoana sa-si comande fix acelasi lucru, pentru aceeasi incapere. De altfel si artistii – daca au putina libertate – prefera sa faca altceva de fiecare data.

Apartamentul din imagini a fost inviorat intr-un mod remarcabil de pictura plina de vitalitate si energie din living si decoratiile cu forme geometrice din hol. Pentru asta, proprietarul a apelat la Alina Bancila, o tanara artista foarte talentata. Avand o libertate totala, ea s-a inspirat din stilul de viata alert al proprietarului. Lucrarea in sine a costat mai putin decat v-ati astepta.

Rezultatul: o pictura de efect, care-ti atrage privirile si-ti ramane in memorie, un hol decorat original cu bucati de oglinzi si linii drepte, o locuinta care paseste clar in afara umbrei banalului. 

Loading...

Comentarii