Apartament in Bucuresti: Culoare, culoare, de trei ori culoare!

07 noiembrie 2013 , 1133 afisari

Pentru acest proiect clientii si-au dorit o locuinta vesela, colorata si tinereasca. Prin urmare arhitectii au ales culori puternice pentru fiecare incapere, si astfel spatiul a prins viata.

Acesoriile si decoratiunile pastreaza acelasi design al mobilei, in linii moderne, in numar echilibrat pentru a relaxa si destind atmosfera. Toate piesele de mobilier sunt realizate din MDF.

Suprafata intregului apartament este de 70 de metri patrati. Fiecare camera este creionata in alta culoare pentru o dinamica speciala si pentru a obtine un interior proaspat. . Gama cromatica pentru fiecare incapere porneste de la o culoare principala, iar apoi s-au ales nuante mai deschise si mai inchise ale acesteia (pentru decoratiuni sau accesorii), pentru a crea contrast.

Proprietarii au dorit si o camera amenajata pentru baietelul lor de 4 ani. In cazul acestei incaperi a fost nevoie de multe spatii de depozitare, si in acelasi timp suficient loc pentru joaca. Deoarece culoarea preferata a lui David este albastru, s-au folosit diferite nuante, de la albastru inchis la albastru deschis pentru a crea un interior dinamic. Dungile de pe tavan sugereaza imaginea unui carusel iar mobilierul este unul vesel.

Loading...

Comentarii

Newsletter