In ce casa o vedeti pe Lady GAGA?

30 ianuarie 2010 , 782 afisari

Deobicei curiozitatea asta e legata de personalitati care ma intriga iar personalitatea artistei ... comportamentul atat de strident, nu are cum sa nu-mi atraga atentia

Pe site-ul personal spune ca-i place teatrul, muzica rock si pop ...

I always loved rock and pop and theater. When I discovered Queen and David Bowie is when it really came together for me and I realized I could do all three ……..”

Make more sense this way ... oricum e un entertainer deosebit; muzica ei mi se pare obsedanta ... infatisarea atat de artificiala incat nu pot s-o iau decat ca pe un statement. Deci, intorcandu-ma la problema de la inceput ... cu ce interior as putea-o asocia? Unde i-ar asta mai bine? Are vreo legatura interiorul cu felul in care arati sau te porti? Exista vreo conexiune intre masca pe care o afisezi si „la tine acasa”? Nu stiu cum e la EA acasa dar ... as putea-o vedea in casa din imaginile atasae articolului...

De ce? Pentru ca aceasta casa e plina de culori tari, de efecte puternice, de mult prea multa marmura si pietre Swarovski ... ca-n clipurle ei.

Pentru ca stridenta nu e evitata ci cautata, pentru ca nu mi-o pot inchipui intr-un interior cald, normal, obisnuit.

Aceasta este o casa „teatrala” ... cam tot atat de teatrala ca si personalitatea artistei. In plus pare un loc tocmai potrivit pentru un party post concert?

Don’t you think so? Astept parerile voastre pe forum!

Loading...

Comentarii

Newsletter