Casa de vacanţă a lui Brigitte Bardot - o definiţie a grandorii

22 septembrie 2016 , 2921 afisari

Înconjurată de vegetaţie luxuriantă, vie şi două piscine imense, casa de vacanţă a actriţei Brigitte Bardot reprezintă un loc de refugiu uimitor de frumos, care denotă prin orice detaliu lux şi opulenţă.

Citește si: Casa la Bistrita, compacta la exterior si spatioasa la interior

Când a divorţat de primul ei soţ, Roger Vadim, Brigitte s-a retras în această casă de vacanţă de pe Riviera Franceză. Conacul se află pe unul dintre dealurile satului Peymeinade, care datează din secolul al XIII-lea.

Cu cele două piscine, via impresionantă şi o “piscină deco” japoneză, e de aşteptat ca vizitatorii să îşi dorească să petreacă cea mai mare parte a timpului afară.

Citește si: Stil elegant, cu iz clasic, într-o casă de familie

Reşedinţa a fost renovată între 1998 şi 2011. Casa principală cu opt camere este o mărturie a puterii de conservare. Grinzile necioplite, suprafeţele din piatră, uşile în stil franţuzesc, lemnăria veche, şemineul Louis XIII-lea păstrează frumuseţea şi farmecul de altădată.

Citește si: La 11 km de Brașov: casă amenajată în stil clasic-rustic

Lângă casa principală există şi o casă de oaspeţi cu patru dormitoare, suficient de încăpătoare pentru momentele când cei dragi şi apropiaţi vin în vizită.

Această proprietate spectaculoasă a fost scoasă de curând la vânzare cu suma de 5.65 milioane de dolari.

Pentru imagini cu interiorul acestei case accesează galeria foto.

Citește si: Finisaje și mobilier de calitate într-o vilă din Mogoșoaia

Sursa foto: www.housebeautiful.com

Loading...

Comentarii

Newsletter