Acasa la un renumit designer de moda

07 aprilie 2016 , 2640 afisari

Probabil sunteti tentati sa credeti ca un designer de moda isi va amenaja singur propria casa, avand in vedere simtul estetic cu care este inzestrat si atractia catre frumos. Ei bine, se pare ca lucrurile nu ies ca la carte fara interventia magica a unui designer de interior.

Citește si: Casa la Bistrita, compacta la exterior si spatioasa la interior

De acest lucru a fost convinsa si proprietara casei pe care v-o prezentam astazi, Kara Mendelsohn, fondatorul si designerul liniei de moda cooper & ella. Pentru amenajarea locuintei, Kara a solicitat sprijinul designerulu de interior Jeanne Campana, care ii este si prietena.

Resedinta se afla pe malul linistit din Long Island si a fost construita in 1950. Prin urmare, era cat se poate de necesara o renovare si stilizare a spatiului interior. Impreuna, cu aceleasi obiective in minte, Mendelsohn si Campana au reusit sa readuca la viata aceasta casa superba. Interventiile lor au fost mai pronuntate in living si dining.

Citește si: Stil elegant, cu iz clasic, într-o casă de familie

Aici, finisajele si mobilierul erau partial deteriorate si aveau un aspect precar, insa designerii au intuit potentialul interiorului. Au fost fascinate de spatiul amplu si suprafetele mari vitrate, pe care le-au pastrat. In schema de amenajare au introdus o paleta noua de culori, si anume nuante de crem, alb, auriu si tonuri neutre. Albul ofera luminozitate spatiilor, iar accentele aurii aduc un touch glamour in amenajare.

Proprietara a avut o serie de cerinte, cum ar fi: iluminat inteligent, solutii optime de stocare, birou, un loc pentru a afisa fotografiile de familie si insemnarile de calatorie. Toate aceste elemente au fost incorporate in design, iar rezultatul este uimitor.

Citește si: La 11 km de Brașov: casă amenajată în stil clasic-rustic

Mai multe imagini cu acest interior gasiti in galeria foto.

Sursa foto: www.lonny.com

Citește si: Finisaje și mobilier de calitate într-o vilă din Mogoșoaia
Loading...

Comentarii

Newsletter