Sfaturi despre cum sa-ti realizezi o mansarda

02 mai 2011 , 2906 afisari

Pentru a te putea bucura de tot confortul, trebuie sa acorzi atentie deosebita materialelor pe care le vei folosi la realizarea mansardei, precum si la modul in care acestea sunt puse in opera.

Primul lucru pe care va trebui sa il hotarasti este alegerea unei invelitori. De aceasta depinde protejarea intregii cladiri si totodata influenteaza semnificativ aspectul acesteia. Alege o invelitoare etansa, dar care sa iti ofere posibilitatea alegerii culorii si modelului preferat. Confortul acustic este un lucru pe care nu trebuie sa il ignori.

Pasul urmator este alegerea modului in care vei ilumina mansarda. Ferestrele de mansarda ofera o iluminare naturala si reduc cheltuielile de energie cel putin pe timpul zilei.

Termoizolarea corecta va fi un factor decisiv in obtinerea confortului dorit. Protejarea si eficienta acesteia este asigurata de folia anticondens montata sub invelitoare si de bariera de vapori montata la interior. Aceste folii pot imbunatati substantial termoizolatia, atat vara cat si iarna, daca sunt corect alese. Exista folii anticondens reflectorizante, care ofera un confort termic sporit vara si bariere de vapori reflectorizante, care retin caldura in cladire pe timpul iernii. Un mic detaliu care sporeste eficienta acestora il poate constitui prezenta unei benzi adezive. Chiar daca nu au pretul cel mai mic, conduc la economii substantiale de energie.

Cateva grade in plus sau in minus pot fi pragul intre confort si disconfort. Produsele cu un inalt standard de calitate vor aduce intotdeauna economii pe termen lung.

Inainte de a va lasa sa va ganditi la finisajele interioare luati in seama urmatorul sfat:

Calitatea produselor este pusa in valoare de aplicatorii profesionisti. Nu lasati materialele valoroase pe mana incepatorilor sau a “oamenilor buni la toate”!

Mai multe informatii gasiti pe blogul www.DespreAcoperisuri.ro, www.finaldistribution.ro, pagina de Facebook (Final Distribution).

 

Loading...

Comentarii

Newsletter