Piscina interioara sau exterioara?

14 august 2015 , 1409 afisari

Piscina interioara sau exterioara? Raspunsul la aceasta intrebare este dat de mai multi factori. In primul rand, de resursele financiare de care dispuneti. O piscina interioara este cu mult mai scumpa decat una exterioara.

Ea presupune constructia unui spatiu de dimensiunile unui living generos, incalzirea acestuia si a apei din bazin, ventilarea si dezumidificarea aerului etc. Dar este singurul fel in care puteti inota de-a lungul intregului an, din prima si pana in cea din urma zi a lui, indiferent de conditiile atmosferice.

Citeste si: Piscine interioare pentru rasfat la superlativ

Daca veti opta pentru aceasta solutie, pesemne va veti gandi si la o sauna situata in preajma. Oricum ar fi, alegeti neaparat un arhitect bun si un constructor priceput. Daca lucrarea este defectuos facuta, puteti avea pierderi de apa ce deterioreaza fundatia casei, condens ce strica zidaria etc.

Piscina exterioara, desigur, nu vine insotita de toate aceste probleme. Va puteti bucura de ea aproximativ jumatate din an, iar in restul timpului... va multumiti cu schiatul la munte.

Citeste si: Materiale de finisaj pentru piscine

 

Loading...

Comentarii

Newsletter