Tencuiala decorativa pentru soclu si pereti exteriori

25 ianuarie 2012 , 2839 afisari

La ora actuala piata de profil vine in ajutorul clientilor sai cu numeroase variante atat din punct de vedere cromatic, al texturii, cat si al avantajelor tehnice.

Tencuiala decorativa TDB97 nu numai ca-ti ofera o noua perspectiva asupra locuintei, ea iti asigura si un mediu sanatos, gratie tehnologiei MicroPro.

Pentru ca peretelui ii este permis sa respire, elimina vaporii de apa din interior, dar impiedica infiltrarea apei din exterior, acesta nu va fi afectat de condens sau mucegai.

Prin compozitia sa: copolimeri acrilici, agregate naturale din marmura si pigmenti anorganici cu inaltă rezistenta  la UV, tencuiala decorativa prelungeste viata cladirilor, asigurandu-i un aspect placut o perioada indelungata.

Pentru a obtine efectul scontat, specialistii recomanda finisarea fatadei cu tencuiala decorativa in zilele in care temperaturile sunt pozitive, astfel incat stratul aplicat, de aproximativ 1.5 mm, sa se poata usca in conditii optime. Timpul solicitat de acest tip de finisaj pentru uscarea profunda este de minim 24 ore.

Tencuiala decorativa TDB97 poate fi utilizata atat la exterior cat si in interior aplicata pe suprafete putenic solicitate.

Tencuiala Baumix TDB97 este disponibila in 4 nuante pastel si nu necesita vopsire suplimentara.

Comentarii

Newsletter