O casa renovata, o viata schimbata

15 martie 2011 , 753 afisari

Fericirea unei familii se materializeaza tot timpul in caminul pe care aceasta reuseste sa-l cladeasca in timp. Acasa inseamna siguranta, dragoste, echilibru, educatie, tot ceea ce ne formeaza pe noi ca oameni.

Ceea ce vedem in fiecare emisiune pe canalul AXN este o fata a lucrurilor pe care, uneori, o pierdem din vedere.

Familii numeroase, incercate de-a lungul vremii de numeroase teste. Teste care in final s-au dovedit inutile pentru ca dragostea lor a reusit sa treaca peste orice obstacol.

Acesta este principalul motiv pentru care ”Renovare extrema” a acceptat sa le transforme locuinta. Au trecut prin prea multe greutati si cu toate acestea au ramas frumosi la suflet si aproape unul de celalalt. Drept urmare, lucrul acesta trebuie premiat, si in niciun caz trecut cu vederea.

In episodul de astazi, pe care-l veti putea viziona incepand cu orele 20:00, ”Renovare extremă” face o transformare incredibilă pentru o activista neobosita…
In ultimii 25 de ani, Consuela Mackey i-a ajutat necontenit pe cei care au un handicap, oferindu-le cursuri de formare profesionala, cursuri individualizate pentru grija personala si educatie in privinta conduitei la locul de munca. Avand in vedere ca si-a devotat o mare parte din viata pentru ajutorarea altora, era si timpul ca ceva frumos sa i se intample si ei. Cand echipa de la ”Renovare extremă” a mers la casa Consuelei din Granada Hills, California, ei au putut sa ofere ceva inapoi unei persoane care a sacrificat enorm de multe pentru comunitatea sa.

Nu ratati niciun episod al emisiunii ce se difuzeaza in fiecare seara, de luni pana vineri, la AXN, de la orele 20:00!

”Renovare extrema” va deveni cu siguranta emisiunea ta preferata!

 

Loading...

Comentarii

Newsletter