Cat de importanta este o crama?

26 septembrie 2011 , 2521 afisari

Cu toate ca ideea de construire a unei crame in subsolul locuintei nu este chiar usoara, totusi cu putin efort iti vei putea pune in aplicare ideile tale de amenajare. Mai inainte de toate va trebui sa va decideti asupra locului in care va doriti sa construiti crama. In cazul in care doriti ca aceasta sa se situeze chiar sub locuinta este indicat sa o cuprindeti in proiectul initial de construire intrucat excavarea terenului dupa ridicarea casei nu va mai fi posibila. Daca ideea v-a venit ulterior puteti construi o crama langa locuinta, insa va trebui sa aveti in vedere ca aceasta sa fie la adapost in asa fel incat apa sa nu se scurga inlauntrul sau.

Indiferent de dimensiune, de modul de construire sau de materialele folosite, crama este destul de importanta, reusind sa conserve destul de bine alimentele si bauturile. Fie ca adapostesti in subsol butoiul cu vin, fie pe cel cu varza murata crama reuseste sa pastreze o atmosfera racoroasa, ferita de inghet.

De asemenea, tot in interiorul cramei vei reusi sa iti adapostesti muraturile, dulceata, branza, cascavalul, afumaturile, fructele sau vinurile de colectie.

 

Loading...

Comentarii

Newsletter