Membrana lichida poliuretanica - ideala pentru hidroizolare si protectie

26 mai 2010 , 2633 afisari

Hidroizolatia este foarte importanta pentru confortul dumneavoastra, iar pe piata apar tot felul de solutii inovatoare. Aceasta este una dintre ele:

HYPERDESMO – LV este o componenta poliuretanica fluida, de o vascozitate redusa, care se intareste la contactul cu umiditatea din atmosfera. Acest material produce o membrana foarte elastica ce are o puternica aderenta la multe tipuri de suprafete. Contine o cantitate mica de solvent (xilolit), prin urmare nu mai necesita diluare. Produsul este pe baza de  rasina poliuretanica elastomera hidrofoba pura, plus filtre anorganice speciale care se regasesc in excelentele rezultate mecanice, chimice, termice, in proprietatile de rezistenta UV si la intemperii ale naturii.

Produsul este recomandat pentru hidroizolarea si protectia:
- tiglelor;
- gipsului si cofrajelor din beton;
- spumei poliuretanice de izolare;
- bailor;
- verandelor si balcoanelor;
- acoperisurilor;
- materialelor pentru acoperit casa din metal sau ciment fibros;
- membranelor de asfalt;
- cazanelor;
- parcarilor auto si stadioanelor;
- platformelor de poduri;
- canalelor de irigare.

Atentie, exista si o serie de limitari!

Nu se recomanda pentru:

Hidroizolarea suprafetelor piscinelor in contact cu apa tratata chimic.

Expunere la raze UV in cazul culorilor inchise, de exemplu rosu, verde, albastru etc.

Materialul poate fi aplicat cu succes pe beton, ciment fibros, mozaic, tigle de ciment, acrilic vechi si suprafete de asfalt, lemn, metal corodat sau otel galvanizat. Pentru o buna aplicare este indicata curatarea suprafetei folosind jetul de apa daca e posibil. Trebuie indepartate impuritatile uleioase, ceroase si grasimile. Laptele de ciment, particulele detasate, agentii de demulare, membranele intarite trebuie indepartate. Se umplu imperfectiunile cu produsul adecvat. Acesta se aplica cu pensula sau trafaletul in cel putin doua straturi. Deoarece contine solventi volatili inflamabili, trebuie aplicat in zone bine aerisite, departe de flacari deschise.

Material realizat cu sprijinul Chemicals Building Romania; www.chemicalsbuilding.ro

Loading...

Comentarii

Newsletter