Rafinament in roz si negru

21 ianuarie 2016 , 4032 afisari

Amenajarea din imagini este semnata Fap Ceramiche Italia. Placile ceramice prezente in decor - cele care contureaza de fapt atmosfera si stilul ambientului - sunt furnizate de Gudart si fac parte din colectia Fap Suit.

Combinarea lor, jocul de modele si repartizarea culorilor tin, bineinteles, de imaginatia fiecaruia si de spatiul disponibil. Ceea ce frapeaza este contrastul original roz-negru si mixul de paternuri decorative, ce include motive florale, dar si doua modele geometrice distincte.

Rafinamentul amenajarii se datoreaza atat cromaticii placilor ceramice, cat si altor elemente prezente in decor. Astfel, candelabrul cu cristale, vazele inalte, din sticla neagra, si chiar prosoapele contribuie la definirea stilului si ambiantei ce caracterizeaza aceasta baie.

Alte „ingrediente" responsabile de nota inedita a decorului propus de Gudart sunt cada montata in centrul incaperii si peretele ce separa spatiul in doua zone distincte. Pe langa sala de baie propriu-zisa, amenajarea propune si un loc de dressing, dotat cu un fotoliu confortabil, in ton cu cromatica decorului.

Comentarii

Newsletter