Harti in decor

21 august 2015 , 1923 afisari

Iubitorii de calatorii si pasionatii de geografie au posibilitatea de a-si transpune pasiunea in decor cu ajutorul hartilor.

Harta lumii sau harta unei anumite tari poate reprezenta un finisaj de perete inedit pentru camera de zi, dormitor, birou, dining si nu numai. Daca iti doresti sa decorezi peretii cu harti, ai mai multe posibilitati. Fie cumperi un autocolant (model harta), fie printezi o imagine de pe Internet.

Citeste si: Litere in decor

Daca amenajarea este realizata in stil modern, un perete acoperit cu o „harta” se va integra perfect in designul incaperii. Sincronizarea se poate face si din punct de vedere cromatic. Poti alege o harta albastra, verde, mov, roz sau orice culoare se potriveste cu celelalte elemente decorative.

Citeste si: Panourile din lemn ca finisaj pentru pereti

O alta solutie ar fi ca, in locul tablourilor cu imagini reprezentand flori, peisaje sau personaje, sa folosesti harti. Daca incaperea in care doresti sa folosesti un astfel de tablou este amenajata clasic sau in stil vintage, poti folosi o harta cu aspect invechit sau “iesita din uz”.

Loading...

Comentarii

Newsletter