Caramida aparenta, un finisaj potrivit pentru bucataria ta

30 octombrie 2012 , 3505 afisari

Fie ca alegeti piatra naturala sau caramida aparenta, aceasta va aduce un plus de valoare interiorului vostru. Insa, avand in vedere ca piatra naturala este mai greu de procurat si, de asemenea, mai scumpa, caramida aparenta reprezinta solutia ideala.

Acest finisaj este disponibil intr-o gama variata de dimensiuni, culori, texturi si modele, potrivite pentru redarea unui stil rustic, traditional sau industrial.

Daca v-ati hotarat pentru caramida aparenta, trebuie sa tineti cont de culoarea si design-ului mobilierului din bucatarie sau invers, in functie de ceea ce ati achizitionat prima oara.

Pentru ca un astfel de finisaj poate deveni „sufocant” la un moment dat, cea mai buna varianta este aceea de a aplica caramida aparenta doar pe unul dintre peretii din bucatarie, restul peretilor fiind lasati sa „respire” cu alb sau crem.

Mai mult, caramida poate fi „combinata” si cu alte finisaje precum lemnul. Sunt doua finisaje „calde” care, luate impreuna, creeaza o atmosfera primitoare si te trimit cu gandul la o cabanuta la munte sau o casuta la tara.

 

Loading...

Comentarii

Newsletter