Caramida, un material de finisaj atemporal

11 decembrie 2015 , 2323 afisari

Caramida este un material de constructie trainic, utilizat la multe dintre casele moderne. Ca material de finisaj, creeaza o senzatie intensa, dar placuta si calda.

In functie de culoare si modul in care este combinata cu alte materiale, caramida poate oferi amenajarii un aspect rustic, traditional, industrial, modern etc. Imitatiile caramizii sunt folosite indeosebi in interioarele moderne, dar numai in scop decorativ.

Citeste si: 10 dormitoare captivante cu pereti din caramida

Exista mai multe nuante ale caramizii, de la variate tonuri de alb sau rosu si pana la maro inchis. Caramida rosie, de exemplu, creeaza o atmosfera calda si induce sentimentul de pace.

Caramida alba si in nuante deschise, folosite indeosebi in camere mici sau in holul de la intrare (cand nu exista lumina naturala), ofera luminozitate si un aspect tineresc spatiului. De asemenea, caramida arata interesant in locuintele moderne amenajate in stil industrial. 

Citeste si: Caramida aparenta pentru interioare cu stil

 

Caramida poate fi combinata cu alte materiale de finisaj in orice tip de incapere: bucatarie, dining, living, dormitor, hol, baie. De regula, se acopera un singur perete, folosit ca accent, urmand ca ceilalti pereti sa fie finisati cu alte materiale.

Loading...

Comentarii

Newsletter