Camera bebelusului: finisaje simpatice pentru pereti

31 ianuarie 2013 , 957 afisari

Articolul de astazi este rezervat finisajelor de la nivelul peretilor. Tinand cont de suprafata mare a acestora, decorarea lor va avea un impact major, la nivel vizual, asupra intregii incaperi. Noi ne-am gandit la 3 finisaje care merg fi puse in practica in acest caz:

1. Picturi la nivelul peretilor. Chiar daca peretii pot fi colorati intr-o singura nuanta, fie ea pastelata sau intensa, acestia merita un „artificiu” din partea noastra. Picturile la nivelul peretilor sunt potrivite camerelor de copii, deoarece o multime de iepurasi, ursuleti, girafe si personaje din desenele animate preferate asteapta sa prinda viata dintr-o clipa intr-alta. Evident, pentru realizarea „operei de arta” veti avea nevoie de un specialist, dar efortul si investitia merita.

2. Stickerele sunt cea de-a doua propunere. Cu siguranta ati vazut prin magazinele de bricolaj sau IKEA autocolante de diferite forme si culori ce merg lipite si dezlipite la fel de usor de pe pereti. Cu ajutorul lor, puteti crea o luma magica in camera celui mic. In functie de tema generala de amenajare, puteti opta si pentru niste stickere simpatice.

3. Clasicul tapet nu putea lipsi nici din aceasta „pledoarie”. Tapetul in sine este un finisaj foarte elegant, iar daca imprimeurile sunt la fel de discrete, tocmai ati obtinut o camera de printese. Pentru un aspect jucaus, culorile „puternice”, elementele supradimensionate si personajele comice compun o frumoasa poveste in dormitorul juniorului tau.

Pentru a ilustra cele mai sus mentionate, v-am pregatit o selectie de finisaje din care va va fi greu sa alegeti doar unul :). 

Loading...

Comentarii

Newsletter