Cabina de dus – ce finisaje alegem?

09 iulie 2012 , 1756 afisari

Si, pentru ca produsele compacte din piata nu sunt foarte atragatoare, noi va prezentam 9 idei inedite de amenajare a unei cabine de dus „improvizate”,  intr-o baie moderna:

1. Intr-o baie ingusta, usile glisante, sticla si tapetul reprezinta o alegere inspirata. Chiar daca, culorile sunt „reci”, per total putem vorbi de o atmosfera racoroasa si un interior contemporan.

2. Tadelakt-ul este un material inovator, o tencuiala lucioasa pe baza minerala, pentru suprafete rezistente la apa, realizate in stil traditional marocan. Asadar, daca va doriti o baie orientala chiar la voi acasa, apelati la acest tip de finisaj ce poate fi folosit atat in cazul peretilor, cat si al pardoselei. In plus, poate fi vopsit aproape in orice culoare.

3. Cabinele de dus moderne sunt, in general, instalate direct pe pardoseala si inconjurate de jur imprejur de pereti de sticla. Insa, exista si variante in care doar un singur perete de sticla este folosit pentru a delimita „cabina” de restul baii. Pentru a atrage si mai mult atentia asupra acesteia, optati pentru finisaje sculptate, iesite in relief; ofera jocuri de lumini si umbre foarte interesante.

4. Modelele grafice, geometrice sunt moderne si, daca stii cum sa „profiti” de ele, te ajuta sa creezi senzatia de mai mult spatiu intr-o baie mica. O varianta este aceea de a monta atat pe pereti cat si pe tavan acelasi model si tip de finisaj pentru a realiza un design nonconformist.

5. Mozaicul este o alta varianta recomandata pentru amenajarea dusului si a baii. Exista o multime de culori de unde puteti alege si, cu ajutorul carora, puteti forma un model indragit.

6. Materialele naturale, precum piatra si travertinul, sunt, de asemenea, ideale pentru baie. Ele transmit relaxare, liniste si iti vor da senzatia unui spa la tine acasa.

7. La limita dintre modern si traditional se afla aceste placi de faianta ce imita caramida.

8. O pictura murala este o modalitate inedita prin care iti poti personaliza baia. Pictura poate fi realiza direct pe celelalte finisaje (piatra, marmura, faianta) si poate fi tratata fara  nicio problema impotriva excesului de apa.

Loading...

Comentarii

Newsletter