Avantajele parchetului laminat

10 martie 2015 , 2063 afisari

Parchetul laminat este apreciat indeosebi pentru pretul accesibil si finisajele variate. Insa acestea nu sunt singurele calitati...

In functie de materialele componente si de caracteristicile acestora, parchetul laminat a fost clasificat in parchet pentru trafic casnic (rezidential) si parchet pentru trafic comercial (nerezidential). Clasificarea a fost facuta pe baza testelor de laborator referitoare la: rezistenta in timp, rezistenta la impact, rezistenta la jarul de tigara, rezistenta la umezeala, la patare, efectul pe care il are greutatea mobilierului asupra suprafetei, aderenta si grosime.

Foarte practic, usor de montat si intretinut (cu o solutie de curatare pentru parchet laminat), acesta este disponibil intr-o varietate de modele, ceea ce inseamna ca se poate adapta la orice decor. Finisajele parchetului laminat pot reproduce esente de lemn natural sau pot prezenta detalii decorative inedite, precum forme de pietre, frunze sau patternuri baroc. Deci, se poate spune ca, pe langa latura functionala, acest tip de pardoseala prezinta si multiple beneficii estetice.

Nu in ultimul rand, timpul de montare este mai scurt decat al celorlalte tipuri de parchet (de exemplu, montarea unei suprafete de aproximativ 20 de mp poate poate dura 2 -3 ore).

 

Loading...

Comentarii

Newsletter