Baterii elegante pentru baie

13 iunie 2010 , 687 afisari

Designul se ocupa – atunci cand e bine facut – de cele mai mici detalii ale unor obiecte sau accesorii neasteptate sau carora le dam, deobicei putina importanta.

Ei bine, da, la asta ma gandesc cand ma uit la aceste dusuri foarte elegante. Unele arata atat de spatial, SF chiar, incat ma intreb daca nu cumva ma voi trezi la bordul unei nave gen Enterprise intr-o calatorie prin cosmos. Imi plac dusurile patratoase dar si cele tip perie ... economia pe care parca o promoveaza si eleganta liniilor; look-ul acesta impecabil care pare sa te cuprinda si pe tine, numai ce le privesti. Doar privindu-le vreau sa fiu si eu perfecta ca si ele ...

Frumoase cum sunt nu merg in orice baie. Limitati asadar cantitatea de ceramica din jur; renuntati la cabinele de dus greoaie si inestetice si simplificati intreaga viziune a baii dumneavoastra. S-ar putea ca aceasta epurare sa va aduca numai beneficii: spaiu mai mult, mai curat, mai usor de intretinut; mai multa ordine. Asortati-le cu lavoare si cazi cu linii la fel de gratioase si simple pentru a pastra efectul si cu mobilier putin si de calitate. Sunt convinsa ca dupa aceasta redefinire  a baii de acasa, veti face dus ... mai elegant  si veti sta in baie ... si mai mult decat deobicei.

Loading...

Comentarii

Newsletter