Renovare completa a unui living

28 iulie 2010 , 1115 afisari

Apartamentele foarte mici devin in timp sufocante, ceea ce ii determina pe stapanii acestora sa caute solutii pentru extinderea spatiului sau pentru recompartimentarea incaperilor.

Livingul din imagini arata complet diferit inainte de renovare. De exemplu, exista un mobilier voluminos si multe corpuri de depozitare suplimentare care limitau considerabil libertatea de miscare. Si acest lucru nu reprezenta singurul inconvenient. Instalatia electrica era veche, iar finisajele deteriorate.

Procesul de renovare a avut ca prim obiectiv renuntarea la debarale pentru a extinde suprafata livingului. O alta etapa a constat in eliminarea si inlocuirea vechii tamplarii, a parchetului si caloriferului. Apoi s-a renuntat la usa de acces in living, iar cea care asigura comunicarea cu balconul a fost inlocuita cu una noua pe sistem culisant. De asemenea, tavanul si peretii au fost finisati si zugraviti cu vopsea lavabila.

Construirea cornisei a fost propusa de unul dintre constructori, iar stapanii casei au fost incantati de idee. Modelul vazut era mult mai lat, insa aici, din cauza aparatului de aer conditionat, au fost nevoiti sa contruiasca o cornisa mai ingusta.

Pentru amenajarea incaperii au renuntat la ideea consultarii unui designer si s-au inspirat din revistele de profil, aceasta varianta fiind mult mai economica.

Cel mai drag obiect achizitionat este masuta formata din 4 parti componente, foarte utile atunci cand sunt musafiri in casa.

Loading...

Comentarii

Newsletter