Modernizarea unui living de 20 mp

28 iulie 2009 , 1564 afisari
Cel putin asa declara posesorii acestui apartament din Bucuresti, care, odata cu venirea pe lume a primului copil, si-au dorit o alta locuinta mai confortabila si mai spatioasa.

In urma cu aproximativ un an, tinerii proprietari au reusit sa vanda vechiul apartament cu doua camere si sa cumpere altul cu trei camere decomandate. Demersul a fost justificat prin faptul ca familia s-a marit cu un membru si, in prezent, il asteapta pe al doilea.

Lucrarile de renovare au inceput in living. Peretii au fost mai intai gletuiti, slefuiti si apoi zugraviti cu vopsea lavabila. Linoleumul a fost dezlipit si inlaturat. A fost necesar ca pe pardoseala sa fie turnata sapa, deoarece suprafata prezenta denivelari. Proprietarii au ales ca finisaj pentru pardoseala parchetul laminat, de culoare wenge. De asemenea, au inlocuit vechea instalatie electrica, au schimbat caloriferul cu altul din otel, iar usa existenta a fost inlocuita cu una noua.

Cei doi soti au pastrat coltarul si fotoliul de la vechea locuinta, deoarece erau intr-o conditie destul de buna. Un obiectiv implinit a fost realizarea unor scafe din profile metalice si gips-carton, prevazute cu spoturi luminoase. Acestea sunt construite la intalnirea peretilor cu plafonul.

Rezultatele obtinute au fost in mare parte satisfacatoare. Proprietara ne-a declarat ca singura nemultumire o are cu parchetul, deoarece din cauza culorii inchise se observa orice pata si, in plus, a inceput sa se umfle.

Loading...

Comentarii

Newsletter