Cum decoram un living mic?

20 ianuarie 2013 , 4618 afisari

Oricat de mica ar fi suprafata, orice living necesita un spatiu de relaxare, cat de cat confortabil. Astfel, o canapea este necesara, in timp ce fotoliile nu prea isi au rostul. Cel mai bine apelati la tabureti in stil otoman sau modern, la poufi sau la scaune pliabile ce pot fi usor depozitate atunci cand nu sunt folosite. In lipsa unei masute de cafea, alaturati doi tabureti si…voila! Ati obtinut o piesa de mobilier practica si perfect compatibila cu interiorul.

Daca chiar va doriti o masuta, cele din sticla transparenta sunt cele potrivite deoarece nu incarca vizual decorul, dar nici spatiul, avand de cele mai multe ori un design minimalist.

Din punct de vedere cromatic, culorile pastelate, dar mai ales albul “deschid” si mai mult incaperea. In plus, pentru a crea senzatia de mai mult spatiu, aveti grija ca discrepanta cromatica dintre mobilier si finisaje sa nu fie prea mare. Daca va plac elementele grafice sau geometrice, dungile verticale maresc vizual living-ul. Le puteti obtine foarte usor cu ajutorul unui tapet cu model.

In plus, pentru a face abstractie de la spatiul mic, apelati la detalii si accesorii inedite. Un tablou abstract, supradimensionat, o oglinda antichizata, o piesa de mobilier intr-o culoare “aprinsa”, astfel de elemente transforma living-ul intr-un interior interesant si invitatii tai vor uita de posibila senzatie de claustrofobie.

Sursa foto: www.decoist.com

 

Loading...

Comentarii

Newsletter