Anul acesta am renovat sufrageria

11 iunie 2009 , 882 afisari
Acest principiu a fost adoptat si de proprietarii unui apartament de trei camere din Bucuresti, care s-au hotarat ca anul acesta sa modernizeze sufrageria, urmand ca anul viitor sa demareze lucrarile si in dormitor.
Cea mai mare problema din living o ridica pardoseala formata dintr-un linoleum foarte vechi, peste care era asezata o mocheta. Cu trecerea timpului, aceasta s-a uzat si a devenit o sursa de alergeni din cauza prafului acumulat. Astfel, modernizarea zonei de zi a vizat in primul rand inlocuirea mochetei si a linoleumului cu parchet laminat, dar si schimbarea unor piese vechi de mobilier cu altele moderne.
Proprietarii si-au dorit foarte mult in living o masuta de cafea mobila, ca sa o poata muta cu usurinta dintr-un colt in altul al camerei, in functie de necesitati. Dar pentru ca nu au gasit niciun model pe placul lor, respectiv cu un design elegant, dar sa aiba si roti, domnul casei s-a decis sa mestereasca singur ceea ce avea nevoie. De aceea a cumparat de la Bricostore patru roti din plastic la pretul de 10 lei setul si le-a montat la picioarele noii masute.
Loading...

Comentarii

Newsletter