“Abia asteptam sa mobilez acest spatiu!”

22 iulie 2010 , 821 afisari

Modificarile de structura interioara s-au putut realiza cu usurinta deoarece locuinta familiei Savu se afla intr-o casa veche, cu un singur nivel.

Impartirea interioara a apartamentului in cauza avea mai multe incoveniente, inclusiv doua intrari dintre care una direct in bucatarie. Apartamentul era impartit in doua zone. Prima, compusa din dormitor si sufragerie, a fost transformata in bucatarie deschisa spre living si o baie, iar cealalta zona, in care se gaseau baia, bucataria si o camera de trecere, a fost transformata in doua dormitoare. In aceasta editie, vom insista asupra zonei de living.

Dupa finalizarea lucrarilor de renovare si dupa plecarea mesterilor, Nadia Savu, proprietara apartamentului, s-a vazut cu un spatiu gol pe care abia astepta sa-l mobileze.

Ea s-a implicat total in amenajarea locuintei, sotul ei fiind foarte ocupat. In plus, el a considerat ca la partea de mobilare este nevoie de simtul artistic al unei femei. Nadia a colindat mai multe magazine, dar a decis ca IKEA corespunde cel mai bine cerintelor ei. Proprietarii si-au dorit doua canapele in acest spatiu de zi, dintre care una in mod obligatoriu extensibila, in ideea ca, ocazional, livingul sa poata avea si rolul de camera de oaspeti. Din vechea mobila, familia Savu nu a pastrat mai nimic, astfel ca pana la urma toata camera a fost amenajata cu mobilier si accesorii de la IKEA cu o singura exceptie, canapeaua extensibila care este de la Mobexpert.

Loading...

Comentarii

Newsletter