Povestea unei renovari cu peripetii

14 octombrie 2009 , 750 afisari

Insa, pe parcurs, te poti lovi de o serie de probleme imprevizibile care iti dau socotelile peste cap.

In 2007, o familie de bucuresteni a achizitionat un apartament cu trei camere, cu o suprafata de 70 mp.

In acelasi an a inceput procesul de modernizare a locuintei, proces care s-a extins neasteptat de mult. Cauza o constituie firma care s-a ocupat de lucrari si care le-a creat o serie de nemultumiri. De exemplu, gresia si faianta pentru bucatarie a fost cumparata conform calculelor facute de firma, insa la montare au aceasta acoperea doar 50% din suprafata detinuta de bucatarie, ceea ce a determinat comandarea diferentei de material. Au asteptat livrarea timp de o luna, lucru care a condus la prelungirea perioadei destinate lucrarii. O alta problema au avut-o la montarea caloriferului din dormitor, deoarece au constatat ca era mai mare decat spatiul disponibil.

In ciuda acestor neplaceri, rezultatul final a adus satisfactie celor doi soti, mai ales ca livingul s-a dovedit o reusita, cu atat mai mult cu cat ideile de amenajare le apartin. In conceperea mobilierului au preferat sa mearga pe idei proprii si inspiratie din revistele de specialitate, renuntand la sfatul unui specialist. Corpurile de iluminat le-au primit cadou, astfel incat nu au mai facut investitii.

Cu toate acestea, mai au unele lucruri de schimbat pentru a fi multumiti. De exemplu, jaluzelele sunt o solutie provizorie deoarece doresc sa le inlocuiasca cu ceva mai elegant.

Spune-ti parerea pe Forum casamea.ro

Loading...

Comentarii

Newsletter