Modificari de structura pentru marirea spatiului

17 martie 2010 , 1637 afisari

Esential este sa iei in calcul toate modalitatile de valorificare a spatiului fara sa uiti, insa, de latura estetica.

Garsonierele si apartamentele de bloc prezinta mai multe dezavantaje, dar o parte dintre acestea se pot remedia printr-o amenajare iscusita. Mai mult, poti recurge la modificari de structura pentru a crea impresia de spatiu larg si aerisit.

Inainte de a incepe amenajarea propriu-zisa, cere sfatul unui specialist pentru a afla daca sunt posibile astfel de modificari, apoi stabileste ce stil de amenajare te avantajeaza mai mult.

De exemplu, prin renuntarea totala sau partiala a unui perete, veti obtine un efect de marire a spatiului si mai multe optiuni de amenajare. Peretele cu pricina poate fi cel care desparte bucataria de living sau care o separa de hol.

Se poate renunta si la peretele care desparte livingul de balcon sau cel care separa doua holuri. In unele cazuri, este posibila renuntarea la debara sau camara pentru a extinde o incapere, de regula dormitorul sau bucataria.

Daca sunteti in plin proces de renovare, nu excludeti varianta eliminarii unor usi, cum ar fi cea care separa livingul sau bucataria de hol ori inlocuirea acestora cu usi glisante din sticla, deoarece permit patrunderea luminii dintr-o camera in alta.

 

Loading...

Comentarii

Newsletter