Idei inedite cu buget redus

10 ianuarie 2012 , 922 afisari
  1. Mobila din living este de multe ori o investitie de lunga durata, dar care si ea de-a lungul anilor isi pierde „stralucirea”. Ii puteti da din nou ocazia sa „straluceasca” prin simpla tapetare a mobiliei din spatele rafturilor. Efectul vizual va fi de efect prin contrastul frumos creat de imprimeul tapetului si culoarea mobilierului.
  2. Daca nu aveti chef sau timp sa revaruiti peretii, o ideea ar fi sa varuiti decat tavanul in culoarea peretilor. Veti avea parte de o schimbare totala a atmosferei.
  3. In cazul in care aveti drum la vreun targ de antichitati si zariti niste rame de tablou antichizate, nu mai stati pe ganduri, si cumparati-le! Ele vor folosi drept niste accesorii inedite de perete, in care puteti „inrama” obiecte de arta – cum ar fi piese de ceramica- pentru un look chic al holului de la intrare, de exemplu.
  4. Tot pentru hol, un panou magnetic pentru mesaje, „restilizat”, reprezinta o idee minunata chiar si pentru cea mai eleganta casa.
  5. Tablouri cu elemente din natura – frunze, fluturi, flori- sunt si ele printre preferatele noastre.
  6. Cateva sticle colorate de diferite marimi si texturi pot schimba „fata” oricarei incaperi. Trebuie doar sa gasiti acel coltisor in care sa le expuneti.
  7. Schimba perdeaua impermeabila de la cada sau cabina de dus si baia ta iti va fi recunoscatoare. De asemenea, tot cu o perdea, de data asta din material textil, poti masca tot spatiul de sub chiuveta, asta in cazul in care nu ai un dulapior deja montat acolo. Va arata foarte chic!
  8. Si pentru ca tot vorbeam de baie, aceste rafturi realizate dintr-un mobilier vechi sunt decorul perfect pentru stilul provencal.
  9. Si acum o idee super simplu de realizat: aveti nevoie de o cutie decorativa si niste capse pentru a „confectiona” cel mai elegant si ingenios suport de incarcatoare.

Sursa foto: www.countryliving.com

Loading...

Comentarii

Newsletter