Da culoare fiecare incaperi din casa

06 martie 2014 , 3528 afisari

Cu doar cateva ore libere pe care sa le dedici activitatii de bricolaj te vei trezi intr-o casa vesela, originala si plina de culoare.

Poti incepe cu bucataria, daca simti ca are nevoie de o incurajare cromatica. Aici ai o multime de posibilitati de bricolaj, unele mai creative decat altele. Poti picta manerele ustensilelor de gatit sau poti diversifica vesela pentru a crea o sarbatoare de culoare. Un proiect inedit de bricoaj vizeaza marginea de jos a mobilierului din bucatarie, pe care poti aplica benzi colorate de diverse forme si marimi.

Si suporturile pentru farfurii pot fi reinvetate si pictate pentru a da un aspect nou fie bucatariei, fie dinning-ului.

Dormitorul si livingul se vor inveseli rapid cu ajutorul unor perne divers colorate, mai mult sau mai putin asortate cu piesele de mobiler. Pe acestea din urma le poti restiliza si personaliza imprimandu-le modele pictate dupa propriile sabloane.

Pictura este, intr-adevar, una din activitatile de baza in redefinirea accesoriilor din casa, de la vesela de bucatarie la mobila si covoarele din dormitor. Daca nu indraznesti sa incepi procesul de restilizare pictand covoarele, te sfatuim sa incepi cu paharele de lumanari. Va fi un exercitiu relaxant cu efecte imbucuratoare pentru decorul casei tale.

 

Loading...

Comentarii

Newsletter