Apartament cu 3 camere complet reamenajat

09 mai 2010 , 661 afisari

Iti facem cunoscut un astfel de exemplu.

“Vine o vreme cand, vrand-nevrand, trebuie sa ne renovam casa” – mi-a marturisit proprietarul unui apartament cu trei camere din Bucuresti. Iar acest lucru a inceput in urma cu doi ani, mai exact in vara anului 2008, si s-a desfasurat pe parcursul a patru luni.

In perioada lucrarilor apartamentul a fost eliberat pentru ca activitatile de aici sa se poata desfasura mai usor. Fiind situat intr-un bloc vechi, obiectivele principale au fost schimbarea instalatiei electrice si sanitare, inlocuirea finisajelor si, nu in ultimul rand, inchiderea balcoanelor.

Odata finalizate aceste lucrari, a urmat etapa de mobilare care a durat destul de mult deoarece nu gaseau in magazine ceva potrivit pentru living. In cautarile lor pe internet au descoperit firma Daphne. Mergand in showroom-ul lor au apreciat calitatea produselor, ceea ce i-a determinat sa comande mobilierul la aceasta firma, cu exceptia celui pentru bucatarie.

In stabilirea tipului de mobilier au avut in prim plan urmatoarele: corpuri de mobilier cu suficiente spatii de depozitare pentru CD-uri deoarece stapanul locuintei este pasionat de muzica, mobila cu compartimente inchise pentru a evita depunerea prafului.

Canapelele au fost cumparate de la acelasi magazin deoarece erau in ton cu cromatica incaperii, desi initial voiau niste modele mai mici din cauza spatiului limitat din living. La capitolul accesorii si decoratiuni, n-a mai fost necesar sa faca noi investitii pentru ca le-au pastrat pe cele de la fosta amenajare.

Loading...

Comentarii

Newsletter