Reamenajarea unei camere inchiriate: mobila reconditionata si accesorii sic

24 aprilie 2013 , 1675 afisari

Asadar, viitoarea „casa”, formata practica dintr-o singura camera, trebuia sa fie confortabila, dar si atragatoare fiind vorba de un beneficiar tanar, de sex feminin chiar. Cand vine vorba de camere sau apartamente inchiriate, amenajarea lor pare imposibila deoarece proprietarii nu sunt deschisi catre schimbare, chiar daca aceasta ar fi spre binele tuturor.

Pentru Alia a fost o provocare, dar si o placere. Primul lucru care a necesit o „interventie” rapida a fost mobilierul. Culoarea sa inchisa nu facea decat sa micsoreze si mai mult camera si sa creeze o atmosfera nu doar sufocanta, ci si batranicioasa. Pentru a evita toate acestea, s-a optat pentru o patina care, desi da mobilierul un aspect vintage, el devine totodata romantic si placut la nivel vizual.

Biroul si scaunul sunt singurele elemente moderne din incapere, dar discrepanta nu este foarte mare deoarece intervin accesoriile si decoratiunile care completeaza amenajarea. Fiind vorba de o prezenta feminina, imprimeurile florale si vegetale de la nivelul lenjeriei de pat si ale celorlalte textile sunt mai mult decat potrivite. In plus, aceleasi motive se regasesc si in cazul accesoriilor precum tablourile de pe pereti sau al abajurului corpului de iluminat.

Poate cel mai nonconformist accesoriu este buturuga folosita pe post de taburet. Aceasta se integreaza perfect in decorul cu aer vintage si isi indeplineste cu succes rolul de sprijin/suport pentru diverse lucruri.

 

 

Loading...

Comentarii

Newsletter