Tendinte moderne de amenajare pentru camera copilului

14 februarie 2014 , 1825 afisari

Schimbarile - firesti, de altfel - care apar in viata copiilor te pot lua prin surprindere, mai ales cand observi ca decorul camerei nu se mai potriveste cu personalitatea lor. Oricat ar fi de simpatice , paturile in forma de masinute, tapetul cu animalute si covoarele cu personaje din desene animate, acestea nu sunt o investitie pe termen lung.

Pe de alta parte, tendintele in designul interior nu ocolesc dormitorul copiilor, al carui decor poate fi cel putin la fel de modern precum al celorlalte incaperi.

Actualele tendinte promoveaza formele simple si mobilierul monocrom, inclusiv pentru camera copiilor. Pastrand proportiile si culorile calde, vii si jucause, un dormitor modern va fi usor de adaptat stilului de viata si personalitatii copilului.

Decorul simplu, minimalist, ii va bucura pe copii indiferent de varsta. Cei mici vor fi incantati de combinatiile jucause de culori, in timp ce adolescentii vor aprecia designul modern al mobilierului si aerul tineresc al camerei.

De asemenea, un dormitor amenajat astfel poate fi cu usurinta personalizat cu jucarii si carti si transformat in cea mai frumoasa, prietenoasa si moderna camera din toata casa.

Surse:

foto 1: 

foto 2: www.rugdots.com

foto 3: www.ideashomegarden.com

foto 4: www.ideashomegarden.com

foto 5: www.nadyana.com

foto 6: www.home-designing.com

foto 7: www.dwell.com

foto 8: www.busydecor.com

foto 9: www.homedit.com

foto 10: www.ideashomegarden.com

Loading...

Comentarii

Newsletter