Pereti de catarare in camera copilului

29 aprilie 2014 , 1506 afisari

Multi copii ar fi incantati sa aiba un perete de catarare acasa si chiar in propria camera. Pe langa faptul ca ii indeamna la miscare si le dezvolta aptitudinile sportive, un perete de catarare este una dintre cele mai distractive si interesante modalitati prin care poti moderniza camera copilului.

La prima vedere, un perete de catarare poate parea periculos, mai ales pentru copiii mici. Pentru a evita situatiile periculoase si accidentarile, alege panouri de catarare nu foarte inalte si saltele moi pe care copiii sa se poata odihni “la aterizare”.

Poti amenaja foarte usor un panou de catare pe unul dintre peretii camerei copilului. Ai nevoie de un perete gol si de cateva prize, disponibile pe piata in diverse modele si culori. Amplasarea acestora se face insa conform unor principii, de aceea e recomandat sa apelezi la un specialist in constructiile artificiale de escalada. Acesta va instala un panou sigur si va amplasa prizele tinand cont de varsta si capacitatile copilului.

Pentru fratii care dorm in paturi suprapuse, un panou de escalada poate inlocui traditionala scara de acces la patul de sus. Iar atunci cand nu este folosit de copii pentru catarat, panoul poate avea rol de cuier, mai ales daca e amplasat pe hol.

Mai multe idei de amenajare a peretilor de catarare pentru copii gasesti in galeria de mai sus.  

Loading...

Comentarii

Newsletter