Mobilier din carton pentru camera copilului

21 martie 2014 , 1717 afisari

Distractia copiilor nu trebuie sa fie neaparat costisitoare, mai ales cand ai la indemana o multime de alternative, cum ar fi cutiile de carton.

Daca tocmai ti-ai cumparat o masina de spalat, un televizor sau un frigider, nu te grabi sa arunci cutia de carton. Inspira-te din fotografiile din galeria de mai sus si construieste, impreuna cu cel mic, un loc secret de joaca intr-o casuta pe marimea lui.

Stabiliti impreuna un plan al viitoarei case din carton, desenati-i usa si geamurile, decupati-le cu un cutter sau cu o foarfeca si lasa-l pe copil sa-si decoreze casuta dupa cum doreste, cu perne colorate si jucarii.

In functie de marimea si forma lor, cutiile de carton pot fi transformate in diverse jucarii, casute pentru papusi sau reproduceri miniaturale ale mobilierului din bucatarie.

Fetitele vor fi incantate sa aiba in dormitor o casuta in care sa le amenajeze papusilor camere elegante, in timp ce baietii vor deveni cei mai curajosi astronauti, atunci cand se vor juca in mica naveta spatiala din carton.

Nu in ultimul rand, parintii vor fi multumiti de economia pe care au facut-o si bucurosi sa fi petrecut cateva ore distractive alaturi de copiii lor.

 

 

 

Loading...

Comentarii

Newsletter