Totul a pornit de la portocaliu

09 iulie 2010 , 1682 afisari

O asemenea situatie am intalnit intr-o casa din Bucuresti, mai exact in bucataria acesteia, pe care proprietara a amenajat-o in urma cu un an. Daca sunteti tentati sa credeti ca si-a petrecut timpul cautand pe internet sau in showroomuri mobilier care sa se integreze in spatiul din bucatarie, va inselati.

Totul a pornit de la placile de gresie, pe care le-a descoperit intamplator intr-un magazin de profil si pe care le-a cumparat pentru ca i-a placut culoarea acestora. Odata alese placile ceramice, s-a gandit ce culoare ar fi potrivita pentru mobilierul pe care urma sa-l cumpere. Dupa ceva ezitari, si-a dat seama ca asocierea crem-portocaliu este cea mai buna. La Berloni a gasit modelul de mobila care indeplinea toate conditiile cerute de ea.

Odata depasite aceste etape, a urmat o alta serie de achizitii, cea a electrocasnicelor. Inca nu stabilise spre ce branduri sa se orienteze, dar isi dorea ca aparatura sa fie de buna calitate si sa se integreze cat mai bine in decor. Intamplarea si-a spus cuvantul si de aceasta data, caci a gasit un catalog cu prezentarea catorva aparate electrocasnice marca Baumatic. In oferta de produse a descoperit un cuptor si o hota, ambele portocalii. Calitatea, designul si culoarea acestora au fost mai mult decat suficiente pentru a le cumpara. Astfel, a obtinut unitate cromatica si totodata calitate.

Loading...

Comentarii

Newsletter