Renovare de nota 10 pentru o bucatarie

06 iulie 2012 , 592 afisari

Bucataria care a trecut printr-o transformare majora avea o multime de dezavantaje printre care cele mai importante: lipsa unei lumini adecvate, in special a unei lumini naturale, spatiul ingust de desfasurare si design-ul invechit al mobilierului.

Primele schimbari survenite au fost la nivelul tavanului si al peretilor: indepartarea suprapunerilor de spoturi si „impingerea” peretilor laterali catre dormitoare (proprietarii au preferat sa renunte la cativa centimetri din dormitoarele spatioase deja, in favoarea unei bucatarii mai mari).

Astfel, un tavan lin creeaza impresia unei camere mai inalte, in timp ce mutarea peretilor a adus marit spatiul dintre blaturile de lucru si insula din mijloc. In felul acesta, masa poate fi servita de catre membrii familiei direct in bucataria fara a fi incomodati.

Mobilierul vechi a fost inlocuit cu unul de inspiratie clasica compus din dulapioare pentru depozitarea veselei mai putin frumoase, in timp ce politele deschise au fost create atat pentru design-ul de ansamblu al bucatariei, cat si pentru expunerea setului preferat de portelan si nu numai.

De asemenea, pentru si mai mult lumina naturala, ferestra din dreptul chiuvetei a fost inlocuita cu una mai mare, in stil frantuzesc.

Din punct de vedere cromatic, au fost alese non-culori (alb&negru) si culori pastelate (la nivelul pardoselei si al scaunelor). Nu doar sunt elegante, dar ajuta si la senzatia de spatiu mai mare si aerisit.

 

Loading...

Comentarii

Newsletter