Reamenajarea unei bucatarii pastrand elementele decorative originale

07 septembrie 2015 , 2926 afisari

Stiti expresia “Old is better”? Ei bine, se pare ca afirmatia este valabila si pentru aceasta bucatarie, care dateaza din 1755. Amenajarea dovedeste ca ceea ce este vechi devine nou si din nou la moda.

Vi se pare ca bucataria dvs. trebuie renovata? Imaginati-va ce a gandit proprietarul acestei locuinte cand a vazut pentru prima data acest spatiu de gatit intr-o casa din 1.700.

Citeste si: Renovarea bucatariei cu buget mic

Din fericire, arhitectul care s-a ocupat de reamenajare a salutat provocarea de a readuce incaperea la vechea ei glorie. Impreuna cu partenerul sau a adus un omagiu trecutului, facand doar cateva upgrade-uri moderne in decor.

Ceea ce s-a adaugat in amenajare sunt corpurile de iluminat moderne, care creeaza un contrast puternic cu amenajarea rustica. In loc sa inlocuiasca podeaua originala, arhitectul a preferat sa o completeze acolo unde avea “lacune”. De asemenea, a reconditionat insula de bucatarie, iar aragazul vechi a fost vopsit in crem.

Citeste si: Idei pentru renovarea bucatariilor mici

Proprietarul si-a dorit o bucatarie fara dulapuri superioare, care ar fi creat o senzatie apasatoare, avand in vedere grinzile impunatoare si plafonul nu foarte inalt. Dulapurile vopsite in gri si albastru echilibreaza nuantele calde ale lemnului original.

Citeste si: 10 modele "before and after" de renovare a bucatariei pentru casa dumneavoastra

Loading...

Comentarii

Newsletter