Cum am obtinut o bucatarie spatioasa?

10 iunie 2010 , 999 afisari

In urma cu doi ani sotii Nicolau au facut eforturi considerabile pentru a-si renova apartamentul in care locuiesc de aproximativ 10 ani.

 Principalele motive care i-au determinat sa faca acest pas au fost vechimea instalatiilor electrice si sanitare, precum si modul in care erau compartimentate si utilate incaperile, care transformau locuinta intr-un spatiu stramt si aglomerat.

De exemplu, bucataria nu oferea aproape deloc libertate de miscare, iar cei 3 membri ai familiei rareori puteau petrece timpul impreuna aici tocmai din aceasta cauza. Si-au dat seama ca doar prin schimbarea finisajelor si al mobilierului situatia va ramane aceeasi, drept urmare au decis sa desfiinteze camara pentru a amplifica spatiul. Rezultatul a fost mai mult decat multumitor.

Cand au ajuns la etapa de mobilare si utilare, prietenii le-au sugerat sa se orienteze catre un mobilier minimalist, insa proprietara a mers pe stilul clasic deoarece il apreciaza foarte mult.  Isi imaginau ca un mobilier in stil clasic va fi usor de gasit - lucru perfect adevarat, insa au avut surpriza ca modelele care le placeau sa nu se incadreze in spatiul disponibil. Acest lucru i-a determinat sa opteze pentru mobila pe comanda. Desi corpurile de mobilier sunt destul de impunatoare, bucataria este mult mai spatioasa si aerisita.

Loading...

Comentarii

Newsletter