Confort modern într-o bucătărie tradiţională

08 iulie 2016 , 2723 afisari

Bucătăria pe care v-o prezentăm astăzi face parte dintr-o casă în stil country, amenajată de Fox Design Studio.

Citește si: Obiectele absolut necesare într-o casă de vacanţă

Fără îndoială, arhitectura tradiţională a casei a inspirat amenajarea interioară. De fapt, decorul interior este un melanj interesant de vechi şi nou, de tradiţional şi modern, de simplitate şi lux contemporan. Designerii au creat un joc delicat de materiale, texturi şi culori pentru a aduce încăperile la viaţă.

Reşedinţa a fost construită pentru distracţie şi socializare, iar proiectul de amenajare trebuia să ţină cont de acest detaliu. Aşa se explică faptul că zona de zi este amenajată în regim open-space, iar accentul s-a pus pe libertate şi confort. De fapt, întregul ambient constituie un cadru perfect pentru reuniuni familiale şi conversaţie.

Materialele calde, finisajele organice, lumina naturală şi paleta soft de culori contribuie în egală măsură la crearea unui ambient reconfortant, care inspiră senzaţii dintre cele mai plăcute: calm, seninătate, relaxare etc.

Citește si: Curăţenia în casă în 8 paşi necesari

La fel ca în restul casei, şi în amenajarea bucătăriei albul şi griurile conduc paleta de culori. Acestea sunt în deplină armonie cu suprafeţele calde din lemn, cum ar fi grinzile, podeaua şi corpurile de mobilier. Pentru a oferi „greutate” culorilor, au fost introduse nuanţe profunde de albastru (la insula de bucătărie) şi accente de auriu, care se regăsesc la corpurile de iluminat. Acestea din urmă oferă decorului un uşor aer industrial.

Citește si: Renovarea băii în timp record

Prin elementele de decor atemporale, această bucătărie va trece cu brio testul timpului. Decorul revigorant este obţinut printr-un cocktail de influenţe din mai multor stiluri, la care se adaugă multă inspiraţie şi originalitate.

Pentru mai multe detalii ale amenajării accesează galeria foto.

Sursa foto: http://adorable-home.com

Citește si: Start la programul ”Casa Verde”: românii pot depune dosarele începând cu 10 octombrie
Loading...

Comentarii

Newsletter