Bucatarie traditionala cu farmec natural

24 martie 2016 , 1580 afisari

Fiecare amenajare are istoria si povestea ei. Uneori, aceste povesti sunt cel putin interesante si pot constitui o adevarata sursa de inspiratie pentru cei in cautarea de idei de amenajare a casei.

Citește si: Obiectele absolut necesare într-o casă de vacanţă

Amenajarea acestei bucatarii are in spate o poveste pe cat de interesanta, pe atat de haioasa. Candva, acest spatiu de gatit fermecator era folosit ca grajd pentru cai si probabil si-ar fi pastrat mult timp functia daca peste proprietate n-ar fi cazut un copac mare si vechi de 150 de ani. Era vorba de un stejar alb cu un mare potential constructiv pe care proprietarii l-au intuit imediat. Astfel, au dat un sens nou, pozitiv, intamplarii si spatiului cu pricina si acesta a reprezentat startul schimbarilor.

Grajdul a fost convertit intr-o bucatarie spatioasa, functionala si atragatoare. O parte din lemnul folosit provine de la acel copac, insa nu doar aspectul placut al lemnului ofera un farmec deosebit incaperii. Podeaua din piatra reprezinta un alt element care ofera un look natural, conturand linia rustica a amenajarii.

Aparatele electrocasnice sunt foarte bine integrate si camuflate in amenajare, iar accesoriile rustice compun atmosfera tipica a bucatariilor rurale de altadata.

Citește si: Curăţenia în casă în 8 paşi necesari

Loading...

Comentarii

Newsletter