Refresh in baie

03 august 2009 , 765 afisari
Si atunci cand vrem sa facem un refresh in baie, spre exemplu, sa apasam pe el. Cum ne vom descurca totusi fara aceasta optiune miraculoasa?

Achizitionand noi accesorii si mici obiecte de decor.
Factori care-ti vor influenta alegerile: intimitatea, umiditatea, curatenia.

1. Daca baia are o fereastra mare, alegeti un tip de jaluzele care nu permite accesul vizual de afara.
2. Incercati sa evitati jaluzelele verticale. Ganditi-va la situatia in care in baie se face curent, iar ele sunt date la o parte... Odata cu ele s-ar cam duce si intimitatea dumneavoastra. Jaluzelele din lemn nu sunt cea mai buna optiune pentru mediul umed al baii!
3. Extrem de folositoare este perdeaua de baie. In afara de rolul principal de a preveni raspandirea stropilor de apa in toata baia, in timpul dusului, perdeaua are si un important rol decorativ. De exemplu, poate ascunde o faianta urata sau prost pusa sau poate inviora atmosfera, daca este colorata frumos; apoi o puteti schimba oricand, obtinand acelasi efect ca dupa o redecorare.
4. Fiti atenti la sistemele de prindere! Cele din metal arata bine, dar zornaie, cele din plastic sunt silentioase, dar se desprind usor.
5. Daca a venit timpul sa va schimbati covorasele din baie, aduceti-va aminte de inconvenientele celor vechi. In afara de functia estetica, ele trebuie sa fie usor de curatat si spalat si sa nu retina prea multa apa.
6. Nu uitati sa alegeti un model care sa se potriveasca intr-un fel sau altul cu celelalte obiecte de decor: perdelute, jaluzele etc.

Loading...

Comentarii

Newsletter